Tullikatu 6

33100 Tampere

Puh. 050 430 9611

Poikain Parhaat on syntynyt kahden tamperelaisen nuorukaisen innostuksesta luoda uutta ja mielenkiintoista parhaista mahdollisista raaka-aineista. Pertti Hakala ja Nikolas Jokisalo päättivät syksyllä 2016 kokeilla perinteisen glögin valmistusta omalla reseptiikalla. Joulusesonki oli menestys, ja heti alkuvuodesta pojat alkoivat kehittää jo uutta. Syntyi Vuodenajat-Teekokoelma, joka sisältää neljä täysin erilaista teetä, jotka kuitenkin luovat yhtenäisen kokonaisuuden.

Laadukkaiden tuotteiden käsityöaste on erittäin korkea. Jokainen pakkaus leimataan, etiketöidään, merkataan, täytetään ja suljetaan käsin. Itse tuotteet valmistetaan omalla reseptiikalla ja valmistusmenetelmin. Valmistuksessa pyritään suosimaan kotimaisia raaka-aineita, jos se on vain mahdollista.

Poikien tavoitteena on valmistaa laadukkaita tuotteita ja luoda nuorille matalakynnyksisiä työpaikkoja, joissa pystyy työskentelemään opintojen ja harrastusten ohella. Seuraavat askeleet otetaan uusien tuotteiden kehittelyssä ja kansainvälistymisessä.

Tuotteet

Vuodenajat-Teekokoelma

Vuodenajat-Teekokoelmaan kuuluvat Raikkaan Sitruksinen Kevät, Hennon Kukkainen Kesä, Pehmeän Marjainen Syksy sekä Täyteläisen Mausteinen Talvi. Kuten oikeatkin vuodenajat, teemme ovat kaikki omia mielenkiintoisia kokonaisuuksiaan, mutta kulkevat silti käsi kädessä.

Käsityöläisglögit

Tuotekategoria avataan jälleen syksyllä 2017!